Sådan fungerer vores løsninger!

Winnerbiz ApS viser dig vejen til, hvorledes du kan fastholde dine kunder, få nye kunder, øge dit salg, få lavere omkostninger og ikke mindst bedre bundlinje – Er det interessant for dig, så blot læs videre. Vejen til succes går via din virksomheds loyalitetsprogram.

MANGE FORRETNINGER BLIVER DAGLIGT UDFORDRET 
Simple prissammenligninger fører til priskrige i din branche og den hårde konkurrence fra webshops påvirker din virksomheds omsætning. Har du både en butik og webshop, kan du med vores løsning få en ægte Multichanel setup.

VI HAR NOGLE SPØRGSMÅL TIL DIG:

  • Vil du gerne tilbyde attraktive fordele uden at foretage en større investering?
  • Kunne du tænke dig at spare på marketingomkostninger, men stadig afvikle succesfulde marketingkampagner?
  • Er du træt af at kæmpe mod store multinationale virksomheder?
  • Ivrig efter at lære mere om om dine kunder, markedet og dets potentiale?

BLIV EN DEL AF VERDENS STØRSTE SHOPPING-/LOYALITETS KONCERN
Nyd godt af fordelene ved vores Shopping Community som iværksætter. 10 Millioner medlemmer foretrækker, at shoppe hos Loyalitetspartnere, da de loyale kunder tilbydes shopping fordele på deres køb. Dette giver dig og din virksomhed mange muligheder for at tiltrække nye kunder og fastholde og udvikle loyale kunder.

Med Cashback Solutions kan du løse alle disse udfordringer!

FÅ FORDELE MED DIT CASHBACK PROGRAM NU!

Få dit eget Loyalitets Program nu, og nyd, som ny loyalitetspartner godt af fordelsprogrammet’ væld af muligheder for, at øge din succes. Gør brug af de effektive værktøjer, avancerede marketingredskaber der er enkle at betjene, og innovative forretningsløsninger til at tiltrække nye kunder og fastholde loyale kunder. Konceptet har været under konstant udvikling siden 2003 og er i dag det meste foretrukne loyaltetsprogram.

Bliv en del af verdens største Loyalitetsprogram! Vores løsninger er geniale og har en interessant finansiel logik – startinvestering fra DKK 3.750 + moms en gang for alle.

En konkret cases!

Vin & Vin i Silkeborg

Vi kan tilbyde at hjælpe med at få produceret en video

Hvis du gerne vil udnytte de sociale medier i forbindelse med din loyalitetsklub, hjælper vi dig gerne med at få produceret en god video der kan bruges til deling. Her er et eksempel på en video vi har lavet for Vin & Vin i Silkeborg.

CashBack World – Kendt fra Tv

Vil du også gerne være kendt fra Tv

CashBack World
Der er ingen tvivl om at CashBack World er på vej ind i bevistheden hos rigtig mange forbrugere. Virkemiddelet er sponsorrater der får tv-tid. Der er mange eksempler på at CashBack World er på vej ind på den store scene. For at næste nogle stykker. CL 2018 Håndbold, Fodboldklubber som Inter fra Milan (Se mere her) og AC Roma (Se mere her).