Vores største løsning koster under DKK 10.000,-

Vores største løsning opfylder alle dine ønsker til et loyalitetsprogram
Det der kendetegner vores største løsning er, at den omhandler et fuldstændig komplet system – Plug and Play, hvor både din butik og webshop markedsføres massivt. Hertil kommer følgende inkluderende add-on moduler:

  • Professional statistik modul
  • Nyhedsbrev’ Modul
  • Kundetilfredshedsmodul
  • Kunderegistrering
  • Tilslutning af webshop

Som Loyalitetspartner vil du blive eftertragtet af medlemmer i Shopping Community lokalt og du vil givet vis også tiltrække turister fra resten af Europa når de er i nærheden af dig og din forretning.

Du kan registrere medlemmernes køb hurtig og nemt ved brug af webportalen eller en særlig app. Din virksomhed bliver også anført i det internationale shopping community, som styrker dit brand og giver dig yderligere fordele! Din virksomhed bliver anført i det internationale Shopping Community, som styrker dit brand og dermed genererer yderligere fordele!

Du får muligheden for at etablere dit eget kundeloyalitetsklub. Ved at bruge app’en kan du registrere dine kunder og eksisterende medlemmer af vores Shopping Community via få, enkle trin og udstede dit eget loyalitetskort med din virksomhed’ logo til dem.

Med skræddersyede kampagner til medlemmer via fordelsprogrammet kan du tilbyde op til 6 særlige Deal’ af gangen, hvor kunderne kan anvende deres Shopping Points som delbetaling. På den geniale måde kan du øge dit salg væsentligt og tiltrække nye kunder, og samtidig belønne dem, der er loyale!

Vores løsninger starter fra 3.750,- og uden et månedligt abonnement til vores største løsning med et pris på under 10.000,- for opstart og et abonnement på 675,- pr. måned.

Tjen penge når dine kunder går du af døren …

Det er en del af mulighederne i CashBack World

Systemet bag ved CashBack World, er fair og fungere således, at den der med til at skabe medlemmerne også bliver honoreret.

Det er således, at en person naturligvis kun kan blive medlem én gang. Det betyder, at hvis det er dig der skaber medlemmet først, så vil du kunne få op til 1% af det som medlemmet køber for i fremtiden hos alle andre partnere i systemet verden rundt, både online og offline.